Wednesday, 4 July 2012

TUTORIAL KEMAHIRAN : BELAJAR BAIKI LAPTOP DAN NOTEBOOK

Adakah anda mahu belajar bagaimana untuk membaiki komputer riba? Adakah anda takut untuk membaiki di dalam komputer riba kerana takut risau merosakkan lagi kompenen di dalamnya? Adakah anda mahu mengembangkan kemahiran anda dalam membaiki komputer riba? Adakah anda bersedia membuat perniagaan sendiri ( menjadi TECHNICIAN LAPTOP yang berjaya)
+ Graduasi yang mahu meningkat kemahiran dalam bidang membaiki Laptop + + Sesiapa sahaja yang meminati menjalankan perniagaan sendiri dlm membaiki Laptop + + Syarikat yg memerlukan kumpulan technicians utk membaiki peralatan Laptop + + Individu yg mahu membaiki Laptop di rumah +
Bagaimana untuk menggantikan papan induk Bagaimana untuk menggantikan skrin LCD Apa yang perlu dilakukan apabila laptop terus shutdown Bagaimana untuk menetapkan DC power jacks Perbezaan penting antara bad screen dan bad inverter board Bagaimana untuk menggantikan hinges Cara untuk pateri (solder) Seni menetapkan AC adaptor Bagaimana untuk mengendalikan sebuah komputer riba yang mempunyai cecair tertumpah di dalamnya Apa yang perlu dilakukan apabila komputer riba overheats Bagaimana untuk menggantikan pemacu CD / DVD, RAM, pemproses, Pemacu keras dan kad tanpa wayar Bagaimana membaiki/menggantikan motherboard ( perkakasan dan perisian) dan banyak lagi!

+ PERCUMA +
VIDEO BAGAIMANA MEMBAIKI POWER ADAPTER
RM 25.00
( TERMASUK POS LAJU SEMENANJUNG SAHAJA )
( PENAMBAHAN RM5 UNTUK SABAH, SARAWAK DAN LABUAN )
JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA
 
Saya menggunakan System SimCard Reader. Oleh itu, sila sms. Sekiranya saya pakai earphone kemungkinan komunikasi kurang jelas.  Harap Maaf.

0 comments:

Post a Comment